jueves, 10 de septiembre de 2009

PER UNA DIADA ALLUNYADA DE LA GUERRA I EL RACISME

CONVOCATÒRIA: PER UNA DIADA ALLUNYADA DE LA GUERRA I EL RACISME

BARCELONA: Divendres 11 de setembre a les 11h a l'escenari del llac del Parc de la Ciutadella



La Plataforma Aturem la Guerra, les organitzacions de l'Esquerra Independentista i diverses ONG pro Drets Humans han demanat al govern català que cancel·li l'actuació de la cantant Noa a l'acte institucional de la Diada, donat que aquesta artista ha recolzat la darrera massacre de l'exèrcit israelià contra la població de Gaza.

El govern no ha respòs positivament i per això les diverses plataformes convoquen a la ciutadania a mostrar la seva disconformitat exhibint mocadors palestins, de forma pacífica i silenciosa, durant l'actuació de la cantant, que tindrà lloc el proper 11 de setembre a les 11h a l'escenari del llac del Parc de la Ciutadella.



Les persones que vulguin ajudar a distribuir octavetes i mocadors palestins ens trobarem a la porta principal del parc de la Ciutadella (Pg. Pujades) a les 9:30 del matí. Si està ocupada pels Mossos d'Esquadra, quedem sota l'Arc de Triomf.


Mireu què diu el Montilla... com que una minoria eh? Demà ho veurem...

http://www.lavanguardia.es/politica/noticias/20090910/53781597315/montilla-quita-hierro-a-las-quejas-por-la-actuacion-de-noa-en-la-diada.html

CONVOCATÒRIA: Por una diada alejada de la guerra y el racismo

BARCELONA: Viernes 11 de Septiembre a las 11h en el escenario del lago del Parque de la Ciutadella

La Plataforma Aturem la Guerra (Paremos la Guerra), las organizaciones de Izquierda independentistas y varias ONGs pro Derechos Humanos han pedido al gobierno catalán que cancele la actuación de la cantante Noa como acto institucional de la Diada, dado que esta artista ha hecho apología de la ultima masacre del ejercito israelita contra la población de Gaza.

El gobierno no ha respondido positivamente y per eso les diversas plataformas convocan a la ciudadanía a mostrar su disconformidad exhibiendo pañuelos Palestinos, de forma pacífica i silenciosa, durante la actuación de la cantante, que tendrá lugar el proximo 11 de setiembre a les 11h a l'escenari del llac del Parc de la Ciutadella.



Les persones que quieran ayudar a distribuir octavillas y mocadors palestins ens trobarem a la porta principal del parc de la Ciutadella (Pg. Pujades) a les 9:30 del matí. Si està ocupada pels Mossos d'Esquadra, quedem sota l'Arc de Triomf.

No hay comentarios: